(Română) Scrisoarea A Doua Catre Shri Ajita

Mar 27, 2008 | Silent War, Social Justice

Motto:

“patience strengthens the spirit, sweetens the temper, stifles anger, extinguishes envy, subdues pride, bridles the tongue, restrains the hand, and tramples upon temptations”

“vezi mai intai paiul din ochiul tau inainte de a cauta barna din ochiul vecinului”

Draga Shri Ajita,

Iata ca am raspuns primului tau mesaj. Trebuie sa intelegi ca eu mai am si alte lucruri de facut decat sa raspund la mesaje pe internet. In plus a trebuit sa structurez raspunsul in asa fel incat sa ma fac bine inteles pentru ca am observat ca unele idei expuse de tine in mesaj erau neclare si necesitau o explicatie corespunzatoare. Acum dupa lecturarea raspunsului meu sper ca aspectele legate de tantra, de mana stanga sau de mana drepta asa cum sunt intelese in scoala noastra s-au mai lamurit si nu mai esti atat de speriat de perspectiva caii tantrice.

Totusi vreau sa te asigur cu toata convingerea inca de la inceputul acestui mesaj ca sunt deschis sa ascult orice sfaturi de bun simt pe care mi le vei da. Dealtfel ti-am citit cu mare atentie si primul mesaj si raspunsul pe care l-am dat cred ca macar aceasta o dovedeste. Pana acum insa ai facut aproape numai afirmatii si la singurele argumente ti-am raspuns in detaliu in mesajul anterior. Astept in continuare acele sfaturi promise.

Related Articles